Risi
Not Translated
Not Translated
Not Translated
Not Translated
Not Translated
- Selim Seta
- Nesrie Kuci

Cityshop TV - Teleshopping Blej Online

2 Herbaclear New -20%
  Herba Clear është produkt bimor që largon dhe zhduk lythat e lëkurës në vetëm pak ditë..
49.80€ 39.90€

text_tax 39.90€

Herbaclear New
  Herba Clear është produkt bimor që largon dhe zhduk lythat e lëkurës në vetëm pak ditë..
24.90€

text_tax 24.90€

Salcura për shërimin e djegieve 1+1GRATIS New
Salcura Bioskin Krem për djegie Krem natyral për foshnjet nga 3 muaj dhe fëmijë më të rritur. Ndihm..
25.00€

text_tax 25.00€

Salcura për shërimin e Ekzemës 1+1 GRATIS New
Bioskin Junior-Daily Nourishing Spray është terapi natyrale për fëmijë që vuajnë nga ekzema dhe..
25.00€

text_tax 25.00€

Vathë - E010 New -25%
Vathë të larë në flakë Platinium të dekoruar më Zirkon. Stili:  KLASIK ..
21.00€ 15.75€

text_tax 15.75€

Shot for Slim -25%
            Shot for Slim!     Shot for S..
Çmimi i rregullt Çmimi me CityGold
39.90€ 31.92€

text_tax 29.90€
text_reviews

    Dermonu     Dermonu krema regjeneruese është tretman..
Çmimi i rregullt Çmimi me CityGold
29.90€ 23.92€

text_tax 29.90€
text_reviews

Livariz!     Livariz, dy perberes. Spreji Livariz perberesi kriogjenik, i ..
Çmimi i rregullt Çmimi me CityGold
42.90€ 38.61€

text_tax 42.90€
text_reviews

2 Dermonu -17%
    Dermonu     Dermonu krema regjeneruese është tretman..
59.90€ 49.90€

text_tax 49.90€
text_reviews

2 Shot for Slim -44%
            Shot for Slim!     Shot for S..
79.80€ 44.90€

text_tax 44.90€
text_reviews

admin 03/03/2015 1
...
Read More

admin 03/03/2015 0
...
Read More

admin 03/03/2015 0
...
Read More

admin 03/03/2015 0
...
Read More

admin 03/03/2015 0
...
Read More